RANHEIM: Gutta i blått feirer scoring.

Toppscorer fra OBOS-klubb klar for Eliteserien

Redaksjonen

28. september 2022

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ranheims Vegard Erlien (24) har vært en av trøndernes beste spillere denne sesongen. Nå forlater han klubben etter sesongen.

Den 24 år gamle angriperen drar til «Nordens Paris» og Tromsø fra og med 1. januar 2023. Han har signert en treårskontrakt med laget fra Alfheim.

Det bekrefter TIL.

– Vi er veldig glad for at Vegard blir en del av klubben. Han er en svært kreativ spiller som er god med ball, har bra fart og i tillegg har han mål i seg. Men mest av alt har han et stort utviklingspotensiale og vi tror han kommer til å ta nye steg hos oss her i Tromsø, sier Team-manager i TIL, Lars Petter Andressen, til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Hevder Trondsen er på vei til denne klubben

Erlien er Ranheims toppscorer denne sesongen med elleve mål.

– Jeg hadde en prat med Gaute Helstrup og Jørgen Vik i sommer, og signalene jeg fikk var at jeg var sterkt ønsket hit. Når jeg så laget mot Rosenborg og Bodø/Glimt var jeg ikke i tvil om at det er i Tromsø jeg vil fortsette å utvikle meg som spiller. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, forteller en glad Erlien.

 

LES OGSÅ: Mener Høgmo passer inn blant Europas største klubber