10. mars 2023

Eliteserien

Den tidligere Stabæk-spissen, Gift Orban (21), har fått en fantastisk start på tilværelsen i Belgia.

Nigerianeren ble solgt for 35 millioner kroner til Gent i vinter, og spissen har ikke sett seg tilbake etter å ha byttet klubb.

I torsdagens oppgjør i Conference League scoret han igjen mot tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Orban utlignet til 1-1 etter 34 minutter. Tidligere i første omgang scoret Stefano Okaka det første målet i oppgjøret.

Orban har vært het helt siden han gikk fra Stabæk som den dyreste spilleren i OBOS-ligaen.

Den imponerende starten har sørget for fem mål på de første syv kampene i den korte Gent-karrieren.

21-åringen startet med et brak da han scoret to mål mot Westerlo i debuten i den belgiske ligaen.