JUBEL: Fra Benfica-spillerne.

Storlag vant 10–0 i helgen: – Galskap!

11. februar 2019

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Benfica kjørte over Nacional og vant hele 10-0 i portugisisk toppserie fotball søndag. Laget er bare ett poeng bak serieleder Porto.

Foran 55.000 tilskuere på Estádio da Luz fikk gjestene fra Madeira bakoversveis. Alex Grimaldo scoret allerede i kampens første minutt.

Det gikk 20 minutter til før Haris Seferovic doblet ledelsen, og samme mann sørget for at det sto 3-0 til pause. I annen omgang raknet det virkelig for Nacional.

Joao Felix, Pizzi (straffe), Ferro, Ruben Dias, Jonas og Rafa Silva scoret i tur og orden slik at det sto 9-0. Tosifret antall mål er ikke vanlig i Europas store ligaer, men Jonas sørget for at Benfica greide det da han satte inn 10-0 i kampens siste minutt.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!