STJERNE: UFC-profilen Conor McGregor.

Store nyheter fra Conor McGregor

Redaksjonen

24. oktober 2019

MMAUFC

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Direkte overraskende kan det vel ikke kalles at iren Conor McGregor gjør comeback i kampsportringen.

31-åringen varslet at han ga seg med MMA (mixed martial arts) i mars, men sa at han returnerer fullt fokusert under en pressekonferanse i Moskva torsdag.

Kampen skal arrangeres i Las Vegas 20. januar neste år, og selv om McGregor vet hvem som blir motstander, så ville han ikke ut med.

– Datoen er fastlagt. Det spiller ingen rolle hvem jeg møter.

McGregor har ikke vært i aksjon siden i oktober 2018. Da tapte han for Khabib Nurmagomedov. McGregor sier at han ønsker seg en returkamp mot Nurmagomedov og fulgte deretter opp med en rekke æreskjellende utspill mot sin tidligere motstander.

McGregor har nok ikke glemt det som skjedde i etterkant av den forrige matchen. Etter at Nurmagedov hadde blitt utropt til vinner hoppet han ut av ringen og angrep McGregor-leiren. McGregor ble også utestengt og bøtelagt etter å ha bidratt med sitt under tumultene i etterkant.

LES OGSÅ: Gir gigantodds på Vålerenga-seier mot LSK

STJERNE: UFC-profilen Conor McGregor.

Stor stjerne

McGregor er tidligere UFC-mester i en rekke vektklasser og har i flere år vært det største navnet i den barske sporten. McGregor la også opp i april 2016, men var i ringen igjen bare tre måneder senere.

I hjemlandet risikerer McGregor å bli tiltalt for å ha forsøkt å ha slått til en tilfeldig fyr på en bar.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…

(©NTB)