Leverte sjokkamp i FA-cupen mot Premier League-lag

Ole-Jørgen Wiig

16. mars 2024

Premier League

Det utspant seg noen syke scener på Molineux lørdag ettermiddag i FA-cupen.

Wolverhampton hadde seieren i lomma og var på vei til Wembley, men Championship-klubben Coventry City nektet å gi opp og scoret to ganger dypt inn i overtiden.

Wolves ledet 2-1 på eget gress etter å selv ha snudd kampen i sluttminuttene, men Coventry kopierte sluttspurten til vertene.

I det 95. minutt utlignet Ellis Sims for Coventry da han headet inn sitt andre mål for dagen.

Og kun to minutter senere var snuoperasjonen komplett da Haji Wright vakkert curlet ballen i lengste hjørnet innenfor sekstenmeteren og sjokkerte både Wolves- og Coventry-fansen.

«The Sky Blues» vant dermed 3-2 i en høydramatisk kvartfinale.

Seieren sender Coventry til semifinalen i FA-cupen, den spilles på Wembley. Klubben har ikke nådd en semfinale i FA-cupen siden 1987.

Rayan Aït-Nouri og Hugo Bueno scoret målene for Wolves i det 83.- og 87. minutt.

Tidligere Sarpsborg-spiller Victor Torp spilte kampen for Coventry.

18:30 spiller Manchester City og Newcastle om en semifinalebillett.