STJERNE: Portugal- og Real Madrid-angriper Cristiano Ronaldo.

Stjernespiller avslører: Ronaldo fikk meg til å bytte klubb

Christian August Cederblad

9. september 2017

FotballPremier League

– Sa det ville være en bra overgang for meg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bernardo Silva ble tidligere i sommer solgt fra Monaco til Manchester City.

Nå røper portugiseren at landsmannen Cristiano Ronaldo rådet ham til å dra til Premier League.

– Da jeg var sammen med det portugisiske landslaget under Confederations Cup, spurte jeg Ronaldo og Nani om byen Manchester. Og de fortalte meg de hadde likt seg veldig godt der, forteller Silva ifølge FourFourTwo.

– En fotball-by

Ronaldo og Nani spilte som kjent for Manchester United mellom henholdsvis 2003-2009 og 2007-2015.

– De fortalte meg at menneskene der var fantastiske og at det er en ordentlig fotball-by.

– Premier League også. En av de beste ligaene i Europa med fulle tribuner hver helg og alle følger med. Begge sa det ville være en bra overgang, avslutter Silva, som kostet Manchester City snaue 440 millioner kroner.

LES OGSÅ: Eliteserie-klubb bekrefter interesse for tidligere United-spiller