MANAGERE: José Mourinho (Manchester United), Arsene Wenger (Arsenal) og Pep Guardiola (Manchester City).

Stjerneskuddet «alle» storklubbene i Premier League vil ha herjet

20. januar 2018

BundesligaFotballPremier League

Leverte ny fantastisk kamp.

Leon Bailey scoret med et hælspark og herjet med motspillerne da Leverkusen klatret til 2.-plass i Bundesliga med 4-1-seier over Hoffenheim.

20-åringen fra Jamaica viste eksempler på kvalitetene som har ført til at Manchester United, Manchester City, Chelsea og Arsenal ifølge ryktene er ute etter ham.

Leverkusen krever visstnok over 200 millioner kroner for å slippe ham til en av de nevnte Premier League-klubbene.

Hælsparket ga gjestene ledelsen rett før pause, mot et Hoffenheim-lag uten Håvard Nordtveit på banen eller benken. Deretter lurte Bailey sin oppasser og la inn til Lars Bender, som serverte Julian Baumgartlinger sjansen til å gjøre 2-0.

Bailey var nest sist på ballen da Lucas Alario punkterte kampen. Hjemmelaget reduserte, men Alario fastsatte resultatet.

– Vi er henrykt over denne seieren. Vi ventet det ikke, og iallfall ikke en så klar seier, sa Leverkusen-trener Heiko Herrlich.

Leverkusen tok seg forbi RB Leipzig, som overraskende tapte 1-2 borte mot Freiburg. Timo Werner ga topplaget ledelsen, men to raske mål av Janik Haberer og Robin Koch i siste halvdel av 2. omgang vendte kampen.

Köln er nå bare tre poeng bak nestjumbo Hamburg og fire bak Werder Bremen på kvalifiseringsplass.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!