BLID: Ingebrigt Steen Jensen i godt humør.

Steen Jensen: Disse Eliteserie-spillerne ville jeg hentet til Stabæk

Ole-Jørgen Wiig

15. oktober 2017

EliteserienFotball

– Hadde betydd utrolig mye.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til  podkasten «Toppfotball», forteller Ingebrigt Steen Jensen hvilke norske Eliteserie-spillere han godt kunne sett i Stabæk-drakten.

«Ingo», som blir kalt for «Mr. Stabæk», har vært med på hele reisen til klubben – fra 4.div til seriegull i Tippeligaen – og deler bøttevis med historier om Stabæk.

På spørsmål om hvilke tre norske Eliteserie-spillere han liker (ikke lov å velge Stabæk-spillere), svarer han én spiller fra Rosenborg, Odd og Lillestrøm.

– Jeg har noen kandidater til det. Tore Reginiussen er meget god. Han er midtstopper og blir derfor litt undervurdert og snakket lite om, men han er veldig god. Hadde vi hatt han som midtstopper i Stabæk, så hadde det betydd utrolig mye – det er det ingen tvil om, sier Steen Jensen i Toppfotball.

– Jone Samuelsen. Når han er god så er han helt utrolig, dritgod. Da driver han hele Odd framover, da er han overalt. Han vinner ballen, slår pasninger, målgivende, scorer, truer bakrom. Samuelsen er kjempegod, rett og slett.

Den siste spilleren trenger han litt ekstra tid på, men valget faller på et hurtigtog på Åråsen.

– LSKs Erling Knudtzon er undervurdert. Han er alltid guffen å spille mot. Løper så ekstremt fort og scorer plutselig to på slutten. Jeg kunne sikkert tatt 30 andre, men det er tre stykker som faller inn i hodet mitt som jeg godt kunne tenkt meg å se i «Blaa drakt», sier Steen Jensen.

LES OGSÅ: Sportsbibelen vurderer: Disse lagene rykker ned