FOR ÅRVOLL: TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller spiller i fjerdedivisjon.

Stamsø Møller: Disse to Vålerenga-spillerne imponerte meg mest

21. april 2018

EliteserienFotball

– De var spesielt gode.

Onsdag spilte Årvoll mot Vålerenga i cupen.

Kampen endte med 8-0-seier til Ronny Deilas mannskap, men det var likevel en folkefest da Årvoll satt ny publikumsrekord med over 2500 tilskuere.

Den store profilen på Årvoll heter Simen Stamsø Møller – tidligere Tromsø-spiller, nå Premier League-ekspert i TV 2.

Etter kampen gikk spissen ut og fortalte at det var to spillere som imponerte han ekstra.

Også TV 2-kommentator Endre Olav Osnes spiller på Årvoll.

Om kampen

Vålerenga scoret fem ganger i løpet av ni hektiske minutter på tampen av første omgang.

Mannskapet til Ronny Deila trengte en halvtime på å komme i gang på Årvollbanen onsdag, men da Vålerenga først fikk hull på den berømte byllen, rant målene inn i noe som lignet rekordtempo. Ni minutter gikk det mellom Joao Meiras ledermål etter 31 minutter og Bård Finnes 5-0-scoring som avsluttet målshowet.

Fitim Azemi og innbytter Peter Godly Michael la på til 6-0 og 7-0 tidlig i omgangen. På tampen satte Christian Dahle Borchgrevink inn kampens siste mål.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!