PROFIL: Lars Bohinen.

Stabæk-profil ut mot Bohinen

Redaksjonen

11. oktober 2022

FotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

I toppkampen mellom KFUM Oslo og Stabæk skjedde det en uvanlig situasjon for gjestene i førsteomgang.

Under mandagens toppoppgjør på Intility Arena ble Edwards byttet ut etter kun 34 minutter.

Engelskmannen og Bohinen havnet i en lite vennlig diskusjon på sidelinjen etter at midtbanespilleren kom av. Bohinen forklarte byttet med at han forventet at spillerne kriget og duellerte.

Tirsdag har Edwards uttalt seg til TV 2 om hvordan han opplevde hendelsen.

– Jeg kan forstå om prestasjonen min ikke var god nok, og det er trenerens rett å gjøre bytter hvis han ønsker å endre på noe. Det aksepterer jeg. Men senere på kvelden, da jeg kom hjem, fikk jeg høre av kjæresten min at treneren hadde sagt at jeg ikke jobbet for laget. Det er jeg definitivt ikke enig i, og jeg synes det er mangel på respekt, sier han til TV 2.

– Vil det påvirke ditt forhold til Bohinen?

– Jeg vet ikke, for å være ærlig. Jeg vil gjerne ta en prat med ham i dagene som kommer. Jeg er ikke typen som bærer nag, og jeg trenger ikke være enig med ham. Det er jeg heller ikke. Jeg kom til Stabæk for å rykke opp, og det er fortsatt målet. Om ikke for Lars, så for meg selv og for klubben, sier Edwards.

LES OGSÅ: – Roy Keane er favoritt til å ta over tidligere Premier League-klubb

LES OGSÅ: Sæter har kommet med oppdatering rundt ny RBK-kontrakt