TRAVEL: Carlos Strandberg gikk av med skade etter å ha herjet med Helsingborg.

Spiss scoret tre mål, fikk gult kort og ble skadet i løpet av ni minutter (!)

29. juli 2019

Carlos Strandberg var involvert i det aller meste da Örebro vant 4-1 borte mot Henrik Larssons Helsingborg mandag kveld.

Helsingborg tok ledelsen 1-0 etter 15 minutter. De neste minuttene skulle det aller meste handle om Strandberg. Etter å ha blitt pepet på i begynnelsen av kampen, svarte Örebro-spilleren ettertrykkelig med beina.

Først utlignet 23-åringen på straffespark etter 23 minutter. Ikke lenge etter ble han spilt fri i bakrommet, dro av en forsvarsspiller og satte inn ledermålet i det nærmeste hjørnet bak den tidligere Aalesund- og Manchester United-keeperen Anders Lindegaard.

I det 32 spilleminuttet var hattricket fullført. Strandberg satte et innlegg fra venstre kontant i nettet. Deretter gikk han av banen med en skade. Mellom det første og det andre målet hadde han dessuten pådratt seg et gult kort.

– En bra dag på jobben, sa kampens store spiller til C More, ifølge Aftonbladet.

GRØNT GRESS: Fotballen triller.