GOD: Sveriges Emil Forsberg etter at VM-plassen ble sikret på San Siro.

Ble speidet på av Mourinho. Dette sier han om en United-overgang

Ole-Jørgen Wiig

15. november 2017

FotballPremier League

Sveriges Emil Forsberg (26) var meget god i dobbeltoppgjøret mot Italia, men svensken leverer også strålende forestillinger for klubblaget RB Leipzig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tdligere Malmö-spilleren har imponert såpass at Manchester United-manager José Mourinho var på plass i Sverige for å se svenskene mot Italia i den første play off-kampen.

Flere aviser hevder at det var Forsberg Mourinho så på, og at portugiseren er fan av 26-åringen som var en stor bidragsyter til hvorfor Sverige kvalifiserte seg til VM.

Selv innrømmer Forsberg at han har fått med seg interessen fra Manchester United, men svensken er ordknapp om en eventuell overgang til Old Trafford og England.

– Jeg leste også om det i avisen, men jeg fokuserer på RB Leipzig, forteller Forsberg til tyske Bild, ifølge Daily Star.

Han er naturligvis overlykkelig over at Sverige klarte å kvalifisere seg til VM i Russland, og ønsker heller å fokusere på det.

– Ingen trodde vi var kapable til dette. Det finnes ingen større konkurranse. De beste spillerne i verdener der og vi er en del av det, fortsetter han.

Forrige sesong leverte Forsberg åtte mål og hele 19 assist for det nyopprykkede laget i Bundesliga. Han har tidligere vært koblet til Arsenal.

Fantastisk tilbud: Se Atlético Madrid – Real Madrid gratis her!