– Sparket i Premier League denne sesongen. Ønsker å erstatte Solskjær

Publisert kl23 november 2021 00:13 by Ole-Jørgen Wiig

SJEF: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. | Skjermdump / Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ole Gunnar Solskjærs dager som manager i Manchester United er talte, og spekulasjonene om nordmannens erstatter har for alvor skutt fart.

Flere profilerte managere har som kjent blitt koblet til den ledige jobben, som Mauricio Pochettno, Erik Ten Hag, Brendan Rodgers og Zinedine Zidane.

Men det er lettere sagt enn gjort for Manchester United å sikre seg en av de tre førstnevnte når de er under kontrakt med en annen klubb. Michael Carrick er ventet å lede laget i neste kamp, men kan det komme en midlertidig manager inn dørene for resten av sesongen?

Ifølge rapporter fra Teamtalk er tidligere Newcastle-manager Steve Bruce (60) interessert i å lede gamleklubben ut sesongen.

Bruce har sterke bånd til Manchester United etter å ha vunnet tre Premier League-titler i løpet av sine ni år som spiller der. Og med United-ledelsen på jakt etter en midlertidig sjef, skal angivelig Bruce ha gjort seg selv tilgjengelig.

Bruce har vært manager for klubber som Wigan, Sunderland, Birmingham, Aston Villa og Hull. Han fikk sparken i Newcastle for tre uker siden.

Manchester United takket av Solskjær søndag etter lørdagens pinlige 4-1-tap mot Watford.

To ENORME keepertabber da Stabæk vant!