GLIS: Ole Gunnar Solskjær fra tiden i Manchester United.

Solskjær om United-stjernen: – Så hørte vi sjokkmeldingen

Pål Magnus Tømmervold

13. mai 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær åpner opp om hendelsen verken medspillere eller supportere var forberedt på.

I et intervju med FourFourTwo forteller nordmannen åpenhjertig om det gode vennskapet han fikk med de tidligere United-stjernene Jordi Cruyff og Eric Cantona, men der ingen kunne forutse sistnevntes avgjørelse om å legge opp.

LES OGSÅ: Ellevill overgang: Kobler Jamie Vardy til ny klubb

Selv ikke kvelden før den ble offentliggjort.

– Vi hadde en fest på slutten av min første sesong. Vi sa hadet til våre koner og kjærester, dro til en restaurant, og tok en skikkelig fest, sier Solskjær, og lar det skinne gjennom at dagen derpå utvilsomt ble av den overraskende sorten.

– Vi dro til London og hørte på radioen at Cantona hadde lagt opp. Klokken 04 natta i forveien hadde vi sagt farvel til ham på byen, men der Cantona ikke hadde sagt ett ord om å avslutte fotballkarrieren. Det var sånn han var, sier Solskjær.

Solskjær-yndling

Nordmøringen legger ikke skjul på at det franske United-ikonet gjorde et spesielt inntrykk, i all positiv forstand, den ene sesongen de fikk sammen på Old Trafford.

– Det var trist for oss alle da han la opp, men jeg hadde det morsomt med en av tidenes beste lagkamerater, sier Solskjær.

I løpet av sine fem år hos Manchester United, var Cantona med på å vinne Premier League fire ganger og FA-cupen to ganger.

Franskmannen ble raskt en supporterfavoritt, og gikk under tilnavnet Eric the King.

LES OGSÅ: Ronaldo: – Kun èn spiller kan måle seg med meg og Messi