SMIL: Ole Gunnar Solskjær fra tiden i Manchester United.

Solskjær junior klar for OBOS-klubb

Redaksjonen

26. februar 2024

OBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjærs sønn, Noah Solskjær (23), er klar for OBOS-ligaen.

Spissen har skrevet under for Aalesund.

LES OGSÅ: Slik gikk det for Pellegrino i MLS-debuten

Det bekrefter Aafk mandag kveld.

Solskjær har signert en toårskontrakt. Han skrev under på avtalen på pappa Ole Gunnars bursdag. Han blir 51 år.

Noah Solskjær spilte 3. divisjonsfotball for Spjelkavik forrige sesong, men har den siste tiden vist seg fram i Aalesund.

– Det er veldig artig og kjekt å signere for Aalesund nå. Jeg begynte i Clausenengen, og var innom KBK og Sogndal, men så skadet jeg ankelen min i starten av oppkjøringen i 2022. Da var jeg ute en god stund og valgte å dra til Spjelkavik, sier han.

– Der ble jeg tatt veldig bra i mot og de tok godt vare på meg der. Jeg føler at jeg fikk bygd meg godt opp igjen, og det har vært en veldig fin tid, legger han til.

23-åringen scoret fire mål på to treningskamper for Aalesund i forrige uke. Det ga kontrakt med klubben.

– Noah har presentert seg på en fin måte den uken han har vært med oss. Han er en «late bloomer» og har sterke egenskaper innenfor motstanderens 16-meter. I tillegg er han en sterk relasjonsspiller og evner å gjøre de rundt seg god, sier sportssjef Bjørn Erik Melland.

LES OGSÅ: Klubbløs siden nyttår: – Nå trener han med Bodø/Glimt