Solskjær fikk hårføneren av Ferguson: – Ville ikke bedt noen av mine spillere om å gjøre det

Publisert kl31 juli 2021 09:55 by Christian August Cederblad

SNAKKER SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær og Sir Alex Ferguson. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

126 United-mål til tross, Ole Gunnar Solskjærs kyniske røde kort mot Newcastle er fremdeles noe av det Manchester United-fansen husker aller best. 

Manchester United trengte tre poeng mot Newcastle i jakten på Premier League-tittelen i 1998. På stillingen 1-1 to minutter før fulltid fikk Newcastles Rob Lee fri bane mot United-målet. Innbytter Solskjær tok et langt returløp og felte Lee kynisk bakfra, før han fikk muligheten til å sette vinnermålet. 

– Jeg ville antakeligvis gjort det igjen, fordi jeg ikke ville endret på noe i karrieren min. Da er det ikke sikkert jeg ville sittet her. Jeg gjorde det for de riktige årsakene, jeg tenkte kun på lagkameratene mine og laget, forteller United-treneren.

– Men jeg ville ikke bedt noen av mine spillere om å gjøre det, for hårføneren jeg fikk (fra Sir Alex Ferguson) etter kampen og hvorfor han ga meg den, var helt valid. Men du vil ikke vinne på den måten, fansen elsket det vel og merke, konstaterer Solskjær.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

LEGENDE: Tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.AP

(©NTB)