GLADE: Ståle Solbakken jubler sammen med Nicolai Boilesen for noen år tilbake.

Solbakken med Man United-lovnad til egne spillere: – Da slipper dere å bekymre dere resten av livet

Kjetil Flåten

7. august 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ekstra motivasjon?

Når Manchester United og FC København møtes til kvartfinale i Europa League på RheinEnergieStadion i den tyske byen Köln mandag kveld er det ingen tvil om hvem som er den store favoritten.

Du får godt over ti ganger pengene tilbake fra bookmakerne om du spiller på at Ståle Solbakkens menn skal sende Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ut av turneringen. Manchester United på sin side holdes som favoritter til å vinne hele Europa League.

Manchester United er en av fotballens virkelige stormakter med et lag fullt av verdensstjerner. De fleste spillerne som løper ut på gressmatta med den røde drakten mandag kveld tjener mer på en måned enn spillerne fra FC København gjør på et år.

Det vil Ståle Solbakken forsøke å jevne ut:

https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1291258115204227078?s=20

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er favoritt til å vinne Champions League

Lover bort sin egen bonus

Ståle Solbakken lover rett og slett å gi bonusen han får fra klubbdirektøren om FC København når kvartfinalen til spillerne sine.

Nå vil neppe Solbakkens bonus fordelt på alle spillerne gjøre den store forskjellen sammenliknet med lønningene til spillerne fra Manchester, selv om han fleipende sier at de ikke vil ha noen problemer resten av livet.

Det viktigste her er selvsagt gesten og signaleffekten, selv om bonusen helt sikkert er nok til at hver spiller kan ta med kone eller kjæreste ut på en bedre middag.

Så får vi se mandag kveld, om dette er nok til å fyre opp Solbakkens menn nok til at han går seirende ut av duellen mellom de to norske stjernemanagerne.

LES OGSÅ: Spektakulær boost: 20.00 (!) i odds på Real Madrid mot Manchester City

SLOW CLAP: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær bryr seg neppe nevneverdig om Ståle Solbakkens bonus-stunt.