I ROSENBORG: Alexander Søderlund i RBK-drakten.

Søderlund med nye uttalelser om en mulig RBK-retur

Jakob K. Gregersen

5. mai 2017

EliteserienFotball

Alexander Søderlund har spilte lite for St. Etienne denne sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye skyldes for så vidt skader, men Alexander Søderlund har ennå til gode å bli en publikumsyndling på Stade Geoffroy-Guichard.

Tidligere i år ble den tidligere Rosenborg-spissen koblet til en retur til Lerkendal.

– Ja, du savner det miljøet og klubben. Det har vært i tankene mine, selvfølgelig, uttalte han til Adresseavisen (krever innlogging) i januar.

– Jeg må være ærlig og si at det ikke har vært som jeg håpet. Det gikk greit i begynnelsen, men etter hvert hadde jeg ikke noen krefter igjen. Jeg spilte likevel, og ser i ettertid at jeg burde sagt fra om at det ble for mye. Det har vært litt for mye skader og avbrudd til at jeg skal kunne si at jeg har vært i så god form som jeg burde ha vært, sa Søderlund som også innrømmet at byen han bor i var «litt kjedelig».

29-åringen har vært skadet siden mars, men nærmer seg nå et comeback.

LES OGSÅ: Inge André Olsen bekrefter: Denne klubben forsøkte å hente meg