NORGE: Ole Selnæs for landslaget.

Sliter stort i Kina

28. juli 2019

Ole Selnæs og Shenzhen gikk søndag på et nytt nederlag da de tapte 0-2 borte for Jiangsu Suning. Med ti kamper igjen ligger klubben på nedrykksplass.

For tredje kamp på rad gikk Shenzhen av banen uten mål, og seieren har uteblitt siden 5. mai. Siden den gang har Shenzhen spilt tolv kamper, hvor ni har endt med tap og tre har endt med uavgjort. På banen for det kinesiske bunnlaget har Selnæs vært i ti av kampene.

Selnæs spilte samtlige 90 minutter søndag, og markerte seg ved å få et gult kort seks minutter før slutt.

Brasilianeren Alex Teixeira scoret kampens to mål. Først på et straffespark, og deretter var han på rett sted til rett tid etter et godt innlegg fra italienske Eder.

JUBEL: Fra Norges Mohamed Elyounoussi, Tarik Elyounoussi, Ole Kristian Selnæs, Joshua King, Omar Elabdellaoui og Haitam Aleesami.