I SIVIL: Mangeårig Rosenborg-spiller Tore Reginiussen.

Slik gikk det i Reginiussens comeback

6. februar 2021

Fotball

Tore Reginiussen fikk sin St. Pauli-debut da han kom inn i det 84. minutt og bidro til å hale i land 2-1-seieren over Sandhausen i 2. Bundesliga.

Nesten 11 år etter at Reginiussen debuterte i 1. Bundesliga med et 18 minutter langt innhopp for Schalke var det tid for finnmarkingens neste bundesligakamp, denne gang på nivå to.

Han satt på benken fra start, men kom inn for angrepsspilleren Omar Marmoush da hjemmelaget skulle tette igjen i sluttminuttene. Gjennom resten av ordinær tid og seks tilleggsminutter bidro han til å frede målet og berge alle poengene.

Kampen var målløs i halvannen omgang, inntil Daniel Kyeresh ga St. Pauli ledelsen. Guido Burgstaller økte fire minutter senere med en styring på skudd fra Kyeresh, men Kevin Behrens skapte ny spenning med sin redusering etter hjørnespark i det 74. minutt.

I ROSENBORG: Tore Reginiussen (t.v) og Torgeir Børven.

Intensivt

Med sin fjerde seier på de fem siste kampene tok St. Pauli et steg bort fra bunnstriden. Ned til Sandhausen på kvalifiseringsplass er det nå fire poeng.

– Det var en svært intensiv kamp der Sandhausen gjorde det vanskelig for oss, og jeg er veldig glad for at alle tre poengene ble igjen på Millerntor, sa St. Pauli-trener Timo Schultz ifølge klubbens nettsted.

– Vi visste at styrke på defensiv dødball ville bli veldig viktig. Defensivt har vi fortsatt en del steg å ta, men i dag slapp vi til veldig lite, sa han.

Byrival Hamburg spilte 3-3 borte mot Erzgebirge Aue og topper tabellen fem poeng foran Bochum og Holstein Kiel før resten av serierunden spilles.