Slik gikk det i Deilas debut for sin nye klubb

23. juli 2022

Ronny Deila fikk en tung start i hans første offisielle kamp som Standard Liège-trener fredag kveld, men laget fikk med seg ett poeng.

Standard Liège spilte åpningskampen i den belgiske toppdivisjonen da de tok imot Gent. Deila ga Aron Dønnum sjansen fra start.

Den tunge starten skyldtes at backen Alexandro Calut ble utvist etter kun 15 minutter for to gule kort, men likevel var det Standard Liège som scoret først.

Etter en drøy halvtime kunne de to nordmennene juble for kampens første scoring, da Selim Amallah scoret på straffe. I den andre omgangen utlignet Gent med Tarik Tissoudali, før Dark Lemajic sendte gjestene i ledelsen med like over ti minutter igjen. Det skjedde rett etter at Dønnum hadde blitt byttet ut.

Noe Dussenne reddet ett poeng for Deilas menn rettt før full tid.

Andreas Hanche-Olsen ble sittende på benken gjennom hele kampen for sitt Gent og det var dermed ingen nordmenn på banen da