Slakter Liverpool-spiller etter Sevilla-kollapsen

21. november 2017

– Altfor dårlig!

Alberto Moreno får slakt fra alle hold etter prestasjonen mot Sevilla i tirsdagens Champions League-kamp.

Liverpool ledet hele 3-0 til pause, men etter hvilen kom vertene tilbake og klarte 3-3 etter å ha utlignet på overtid.

Den tidligere Sevilla-spilleren hadde en forferdelig kveld på jobben, og kritikken haglet mot Moreno på sosiale medier.

Liverpool-backen lagde blant annet en svært klønete straffe. Moreno mistet ballen til Ben Yedder og svarte med å stemple motspilleren på vristen. En klar straffe til spanjolene.

Hjemmelaget pumpet videre på framover og var svært nær utligning etter at Karius slo ballen i aluminiumen etter et skudd fra Sergio Escudero fra kort hold.

Avgjørelsen falt tre minutter ut i overtiden da Guido Pizarro satte inn 3-3-målet etter en corner. Dermed har Liverpool ni poeng før siste kamp, mens Sevilla følger med åtte. Spartak Moskva har seks og Maribor har to poeng.

Sjekk ut denne muligheten: Her kan du se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – og det koster deg ingenting!