JUBEL: Harry Kane og Dele Alli mot Arsenal.

Jakob K. Gregersen

18. februar 2018

FotballPremier LeagueSerie A

Kan bli avgjørende.

Stjernespissen Gonzalo Higuaín måtte tidlig ut med en ankelskade da Juventus vant 1-0 i søndagens byderby mot Torino.

Det kan være svært dårlig nytt for Juventus. Higuaín har scoret 14 Serie A-mål denne sesongen.

Juve jager sitt sjuende strake seriemesterskap. Torino-klubben henger også med i Champions League, men får det vanskelig etter 2-2 hjemme mot Tottenham i åttedelsfinalen.

Det er uklart hvor alvorlig Higuaíns skade er. Det var ikke spilt mange minutter i søndagens Derby della Mole, som Torinos byoppgjør kalles, før angriperen ble skadd.

Det hele skjedde etter et sammenstøt med hjemmelagets keeper Salvatore Sirigu, som avverget en Juventus-mulighet. Den argentinske spissen trosset smertene i ti minutter, men etter et kvarter av kampen måtte argentineren byttes ut.

Higuaín scoret for øvrig begge Juventus sine mål i 2-2-møtet med Tottenham tirsdag. Returkampen i London spilles 7. mars.

Dybala tilbake

Innbytter Federico Bernardeschi var arkitekten da Alex Sandro scoret kampens eneste mål fra kort hold etter en drøy halvtime. Med 1-0 mot Torino tok Juventus sin niende strake seier i Serie A. Storklubben har holdt nullen i de seks siste av dem.

Paulo Dybala slapp til i annen omgang. Det var Juventus-stjernens første kamp siden tidlig i januar. Argentineren har vært ute med en hamstringskade. Etter innhoppet i det 66. minutt var Dybala svært nær å score på direkten på en nydelig pasning fra Bernardeschi.

– Paulo klarte seg bra i 30 minutter. han spilte veldig godt teknisk og håndtere ballen bra, selv om det er naturlig at han mangler litt på kampformen, sa Juve-trener Massimiliano Allegri.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!