PÅ BAKKEN: Bayern München-stjerne Robert Lewandowski.

Sjokktap for Bayern München

18. mars 2018

BundesligaFotball

Bayern München hadde ikke tapt siden november før storklubben gikk på et 1-2-nederlag borte mot RB Leipzig i tysk Bundesliga søndag.

Ikke siden 25. november hadde Bayern München stått tomhendt igjen etter en fotballkamp. Den gang tapte sørtyskerne 1-2 borte mot Borussia Mönchengladbach.

Siden da har det blitt 17 seirer og en uavgjort i alle turneringer. Det lignet på en ny seier søndag da Sandro Wagner sendte Bayern i ledelsen etter tolv minutter.

Men Leipzig kjempet seg tilbake i kampen. Liverpool-klare Naby Keita utlignet til 1-1 etter 37 minutter, mens Timo Werner ble matchvinner ti minutter ut i annen omgang.

Bayern München startet med et reservepreget mannskap, og byttet innpå toppscorer Robert Lewandowski og Franck Ribéry i avslutningen. Gjestene klarte likevel ikke å presse fram en utligning.

Tross nederlaget leder Bayern München fortsatt ligaen med 17 poeng ned til Schalke på annenplassen.

TILBUD: Få 500 kroner å spille for – Registrer deg hos Unibet her!