JUBEL: Swansea-spillerne feirer Samuel Clucas sin scoring.

Sjokkresultat i Premier League

30. januar 2018

FotballPremier League

Ny bombe.

Arsenal-keeper Petr Cech tabbet seg helt ut og bidro til Swansea-seier i Premier League tirsdag. Jordan Ayew og Sam Clucas ble heltene da jumboen vant 3-1.

Målvakten skulle klarere en ball i annen omgang og var nesten upresset. Cech bommet grovt og serverte ballen til Ayew.

Det var starten på en ny tung dag for Arsenal-manager Arsène Wenger. Swansea lå klistret på bunnen av tabellen før kampen startet.

Fem minutter før slutt scoret Sam Clucas sitt annet mål for kvelden og dro gardinen ned for Arsenal.

Arsenal tapte nytt verdifullt terreng. Nå er det åtte poeng opp til fjerdeplassen som gir en mulighet til å nå Champions League neste sesong. Nacho Monreal ga gjestene 1-0 etter vel en halvtimes spill da han skled inn Mesut Özils innlegg.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!