MED DRAKTEN: Manchester United-manager Erik ten Hag.

– SISTE: Stjernespiller har avslått tilbudet fra Manchester United

Redaksjonen

21. juni 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United jakter betydelige forsterkninger denne sommeren, men enn så lenge har det ikke sett så lyst ut for klubben som har opplevd turbulente tider det siste halvåret.

Flere spillere har forlatt Old Trafford i sommer, deriblant Nemanja Matic, Paul Pogba, Juan Mata, Edinson Cavani og Jesse Lingard – men av overganger inn er det lite å spore.

Nå melder også The Guardian-journalist og Manchester United-korrespondent, Jamie Jackson, at Christian Eriksen (30) har takket nei til tilbudet fra Manchester United. Midtbanespilleren har blitt linket til Old Trafford de siste ukene og skal være en spiller som manager Erik ten Hag har ønsket seg.

Nå ser det ut til at Eriksen ender opp et annet sted.

Dansken skal angivelig foretrekke en overgang til gamleklubben Tottenham eller bli værende i «danske» Brentford som ga ham sjansen igjen etter hjertestansen.

Darwin Núñez var en annen spiller som Manchester United sterkt ønsket, men spissen ble nylig klar for erkerivalen Liverpool i stedet. Nå skal også Eriksen ha avslått «de røde djevlene», skriver Jackson.

Manchester United serieåpner hjemme mot Brighton 7. august.

LES OGSÅ: – Arsenal legger inn bud på Premier League-stjerne

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]