BARCA: Barcelona med lagbilde før kampen mot Chelsea.

Ole-Jørgen Wiig

11. april 2018

Stor beskjed.

Barcelona-veteranen Andres Iniesta avslørte at han kanskje har spilt sin siste Champions League-kamp etter at Barcelona ble sensasjonelt slått ut i kvartfinalen av Roma tirsdag kveld.

Omtrent et år etter at Barcelona sto for tidenes vending i Champions League, ble laget selv offer for det utrolige. Romas 3-0-seier sendte laget til semifinale på bortemålsregelen.

Edin Dzeko tente håpet med sin tidlige scoring. Etter pause skaffet han straffesparket Daniele De Rossi banket inn til 2-0, og i det 82. minutt fullførte forsvarsspilleren Kostas Manolas mirakelet da han ved nærmeste stolpe nikket inn et hjørnespark fra Cengiz Ünder og sendte hjemmelaget foran på bortemålsregelen.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!