Brann-stjerne legger opp etter sesongen

Publisert kl10 november 2021 12:08 by Christian August Cederblad

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Brann-keeperen Håkon Opdal (39) har bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen.

Det bekrefter Brann på sine hjemmesider onsdag formiddag.

– Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal spille fotball lengre. Jeg har tatt avgjørelsen nå i høst, og det kjennes riktig. Jeg er takknemlig for at jeg har fått holde på så lenge, og føler at jeg har utviklet meg hele veien, sier Opdal til brann.no.

39-åringen er fornøyd med at han får avslutte karrieren i nettopp Brann.

–  Det betyr mye å få avslutte karrieren i Brann. Brann skal være en storklubb og det skal være høy kvalitet på alt. Å klare å være en del av det helt til slutten av karrieren har vært viktig. Det er her jeg hører hjemme og har opplevelsene, sammen med klubben, supporterne og byen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Her treffer Lillestrøm stolpen to ganger mot Vålerenga!