SJEFEN: Atlético Madrid-manager Diego Simeone.

Simeone har tatt avgjørelse om fremtiden

Redaksjonen

22. mai 2017

FotballLa Liga

Diego Simeone er krystallklar på at han trener Atlético Madrid også neste sesong.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Argentineren har forvandlet den spanske hovedstadsklubben til en suksesshistorie de siste årene. Søndag avsluttet laget årets La Liga-sesong med 3-1-seier over Athletic Bilbao og kunne feire bronsemedalje bak Real Madrid og Barcelona.

Tidligere denne måneden spilte Simeones mannskap igjen semifinale i mesterligaen, der det ble tap for byrival Real. Forrige sesong ble det finaleplass i den gjeve turneringen, også da med tap for Real som utfall.

Suksessen har skapt vedvarende rykter om at Simeone kan forsvinne til en større klubb, men argentineren er tydelig på at han ikke har tenkt seg noen steder.

– Journalistene spør meg konstant om jeg skal bli. Ja, jeg skal bli, sa han etter søndagens serieavslutning.

– Og vet dere hvorfor jeg skal bli? Jeg skal bli fordi denne klubben har en framtid, og den framtiden er alle oss, tilføyde Simeone.

LES OGSÅ: – Jeg vil avslutte karrieren min i Atlético