LEGENDE: Tidligere Newcastle-spiss og manager Alan Shearer.

Shearer mener denne United-stjernen ikke har levert

Redaksjonen

24. mai 2017

FotballPremier League

Manchester Uniteds milliardmann, franske Paul Pogba, forventes å levere varene i europaligafinalen mot Ajax onsdag. Det er et press som er tungt å bære.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pogba kostet Manchester United over én milliard kroner (89,3 millioner pund) da han kom fra Juventus i fjor sommer. I likhet med José Mourinhos mannskap denne sesongen har 24-åringen kun i enkelte kamper vist sin storhet. Det er nærmest ventet at midtbanespilleren skal utføre mirakler hver eneste gang han entrer banen.

United og Mourinho har gamblet mye denne sesongen. Kampen om fjerdeplassen i Premier League med satt til side, og man øynet inngangsbilletten til mesterligaspill neste sesong ved å gå til topps i europaligaen. Onsdag har Pogba muligheten til å frelse klubben og samtidig stilne kritikken rundt sin egen person.

– Når du betaler nesten 90 millioner pund for noen, så forventer du at de skal ta fullstendig luven fra deg, sa den engelske fotballstorheten Alan Shearer nylig.

– Det har ikke vært mange ganger, hvis det i det hele tatt har vært noen denne sesongen, at du har sett ham spille og tenkt «wow», sa han.

LES OGSÅ: United-stjerne kobles til ny Premier League-klubb