JUBEL: Manchester City-spillerne Nicolas Otamendi, Leroy Sané, Vincent Kompany og Ederson feirer Premier League-tittelen.

Se FA Cup-finalen gratis her

Sponset Innhold

17. mai 2019

Fotball

Rekordjakt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Premier League er over for denne gang, men den engelske fotballsesongen har fortsatt et par godbiter igjen i posen sin. Den største karamellen er selveste finalen i FA Cupen, og du kan se hele kampen gratis!

Manchester City har allerede vunnet Premier League og Ligacupen. Nå kan Pep Guardiola og hans menn bli de første til å vinne innenlands-versjonen av The Treble på balløya noen gang. Aldri før har samme lag vunnet både ligaen og begge cupene samme sesong. Ingen har heller klart å vinne tre nasjonale cuper på to sesonger. Det er med andre ord et Manchester City på rekordjakt vi får se i lørdagens FA Cup-finale.

Motstanderen er Watford, et lag som overrasket mange denne sesongen. De endte riktignok på 11. plass og nedre halvdel av tabellen, men utsiktene før sesongen var nedrykkskamp, og den var aldri The Hornets i nærheten av.

Tradisjonelt har Manchester City et meget godt tak på Watford. De har vunnet begge oppgjørene de fire siste sesongene, men Watford har klart å score på et ellers tett Manchester City-forsvar i alle de tre forrige møtene mellom de to klubbene.

Kampen, som spilles lørdag klokken 18:00, kan du streame helt gratis hos Unibet.

Alt du trenger for å se matchen er å følge denne linken og ha penger på din Unibet-konto eller å ha spilt i løpet av de siste 30 dagene.

Kampen kan streames på PC, mobil og nettbrett.

Trykk her for å se FA Cup-finalen hos Unibet!

REGJERENDE MESTER: Manchester City vant Premier League 2018/19.

Trykk her for å spille på kampen!