PÅ WEMBLEY: Stefan Johansen mot Aston Villa.

Scoret selvmål i hjemmedebuten

13. februar 2019

Stefan Johansen var maks uheldig da han styrte ballen i eget nett bare seks minutter ut i West Bromwichs 2-2-kamp hjemme mot Nottingham Forest.

Den norske landslagsprofilen tuppet ufrivillig inn Ryan Yates-avslutning. Målet kom etter et godt Forest-angrep.

Det tok tid før WBA våknet, men etter sidebytte fikk vertene en fortjent utligning. Jacob Murphy fikset 1-1 etter 54 minutters spill. Like før hadde hjemmelagets Rekeem Harper sendt et volleyskudd i tverrliggeren.

Men dette virket ikke å være West Bromwichs kveld. Ti minutter senere tok nemlig Yates gjestene fra Nottingham tilbake i føringen. 21-åringen scoret via den ene stolpen.

Forest skulle ikke få sin annen strake seier. På tampen ordnet Jay Rodriguez 2-2 fra straffemerket.

Har du Android? Last ned den nye Sportsbibelen-appen her!

FULHAM: Stefan Johansen i regnværet på Carrow Road.