KONTROVERS: Peter Kovacs scoret da Håkon Opdal lå nede med kneskade i en cupkamp mellom Odd Grenland og Brann i 2009. Odd vant kampen 5-1.

Scoret et av Norges mest kontroversielle mål. Dette sier han nå

1. september 2018

FotballJa Vi Elsker Fotball

Medienorge tok fyr etter denne kampen.

I 2009 skjedde det en meget omdiskutert situasjon i Skien.

En cupkamp mellom Odd Grenland og Brann endte i sinne etter en situasjon som oppsto i det 33. minutt på stillingen 1-0 til Odd. Brann-keeper Håkon Opdal hadde fått en vridning i kneet noen minutter før, og litt senere låste kneet hans seg i forbindelse med et tilbakespill.

Da tenkte Peter Kovacs fort. Han stjal ballen og satte den i åpent Brann-mål, mens Opdal lå nede og hylte av smerte.

Den store spissen ble deretter omsvermet Brann-spillerne som var illsinte for at Kovacs ikke spilte ut ballen istedenfor å score.

– Ja, det var veldig mye styr rundt det målet der. Jeg fikk mye kjeft, sier Kovacs til Sportsbibelen-podcasten «Ja vi elsker fotball».

Kovacs har siden vært et hatobjekt for Brann-supporterne. Noe han har fått kjenne spesielt på kampene på Brann Stadion i ettertid.

Likevel sier Kovacs at det faktisk var en annen person som fikk mer hat enn ham etter hendelsen.

– Han fikk mye mer pepper enn meg faktisk!, ler Kovacs.

👇 Hør hele historien og hva han tenker om Brann-fansen under fra ca 18:00!

Abonnér på Ja vi elsker fotball via Itunes her!