SPISS: Torbjørn Agdestein mottar blomster fra tida i Haugesund.

Scoret fire (!) mot Eliteserie-motstand

16. februar 2018

Fotball

God.

Torbjørn Agdestein fikk en morsom dag på jobben da han gjorde alle målene i Odds 4-0-seier over Stabæk i en treningskamp fredag.

Den 26 år gamle spissen ble et realt mareritt for gjestene fra Bærum. Han ga seg ikke før han hadde gjort fire fulltreffere.

Agdestein-showet ble rullet i gang etter et snaut kvarter. Fra to meter kunne han lett styre en ball fra Fredrik Nordkvelle i nettmaskene. Fire minutter før pause var samme mann sikker fra straffemerket.

Etter sidebytte tok det ikke lang tid før Stabæk-forsvaret igjen kom til kort. John Kitolano løftet blikket og fant Agdestein, som fullførte sitt hattrick. I sluttminuttene la den tidligere Haugesund-angriperen på til 4-0 etter nok en straffe.

Elbasan Rashani tok opprinnelig forsøket fra ellevemeteren, men dommeren mente straffen måtte tas på nytt. Da gikk Agdestein fram og scoret utakbart for keeper.

Tidligere på dagen ble det kjent at Dag-Eilev Fagermo har forlenget med Odd. Hans nye kontrakt varer ut 2020-sesongen. Fagermo har trent Skien-laget siden 2008.

I spanske Marbella gikk Brann seirende ut av møtet med Sarpsborg. Bergenserne vant 3-2 etter mål fra Sivert Heltne Nilsen, Gilbert Koomson og Steffen Lie Skålvik. Sarpsborg reduserte to ganger ved Kristoffer Zachariassen og Patrick Mortensen.

Nyopprykkede Ranheim vant på sin side 3-2 over Levanger i fredagens trønderduell. Michael Karlsen ble matchvinner i Abrahallen med sin straffescoring etter 72 minutter. Aslak Fonn Witry og Kristoffer Løkberg gjorde Ranheims to øvrige mål.

Det ble 5-0-seier til Start i sørlandskampen mot Arendal. Isaac Twum ga hjemmelaget ledelsen like før pause, og Kevin Kabran fulgte opp da han doblet forspranget i det 56. minutt. Arendal sprakk helt de siste 20 minuttene. Da gjorde Abubakar Ibrahim 3-0, mens Lars Jørgen Salvesen scoret de to siste.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!