SPORTSSJEF: Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.

Sarpsborg-sportssjefen: – Vi håper folk legger merke til denne signeringen

Redaksjonen

1. mai 2017

EliteserienFotball

Sarpsborg 08 har forlenget kontrakten med den danske midtbanespilleren Matti Lund Nielsen (28) ut 2019-sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dansken har vært i startoppstillingen i samtlige fem serierunder denne sesongen, og har notert seg for to mål før mandagens toppoppgjør mot serieleder Rosenborg.

– Jeg tror og håper at vi sammen kan oppnå enda bedre resultater enn de vi allerede har å vise til. Jeg har tro på at vi har en skikkelig god og dyktig spiller- og trenergruppe som vi slett ikke har sett toppen av potensialet til enda. Jeg håper og tror vi nå er i en skikkelig god periode for Sarpsborg 08. Sammen håper jeg vi skal ta ytterligere steg. Jeg har troen på Sarpsborg 08, sier 28-åringen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Nektet overgang på grunn av Zlatan