STJERNE: Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland.

Sår tvil om storovergang: – De føler på en eller annen måte at de ikke er Haalands førsteprioritet

Redaksjonen

27. mars 2022

BundesligaFotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Erling Braut Haaland (21) kobles sterkt til Manchester City. Premier League-klubben er favoritt til å sikre seg Borussia Dortmund-spissens signatur.

Den spanske journalisten Pol Ballús, som blant annet har skrevet boken Pep’s City: The Making of a Superteam, har svært god kilder inn i Manchester City.

Han er på sin side ikke like sikker på at Haaland ender opp i Manchester City.

– Jeg vil ikke kalle City klare favoritter. Jeg har snakket med høytstående kilder i Manchester City. De hadde inntrykk av at Real Madrid er veldig med i kampen. De føler på en eller annen måte at City fortsatt ikke er Haalands førsteprioritet. Jeg vet ikke om det er for å prøve å dempe forventningene eller roe ned situasjonen, men det er det jeg ble fortalt, sier City-forfatteren til TV 2.

Pol Ballús melder at Manchester City har alt på plass for å kjøpe Haaland, og at det nå er opp til spilleren selv å bestemme seg. City-manager Pep Guardiola skal være en stor tilhenger av den tidligere Molde-spissen, og mener han kan bli deres nye våpen.

En utkjøpsklausul gjør at Haaland kan kjøpes fri for rundt 750 millioner kroner når overgangsvinduet åpner den 1. juli i sommer, men det er ventet at Haalands endelig avgjørelse blir annonsert før den tid.

LES OGSÅ: Så mange millioner tjener Bodø/Glimt på Europa-eventyret

JUBEL: Erling Braut Haaland feirer scoring for Borussia Dortmund.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]