PROFIL: Alexis Sanchez for det chilenske landslaget.

Sanchez scoret i sin første Inter-kamp fra start. Så kom nedturen

29. september 2019

FotballSerie A

Alexis Sánchez var i hovedrollen på godt og vondt lørdag. Han både scoret og fikk rødt kort i Inters 3-1-seier borte mot Sampdoria.

Chileneren, som er på utlån fra Manchester United, fikk for første gang tillit fra start i sin nye klubb. Han takket for tilliten ved å sette inn 2-0 til bortelaget etter 22 minutter. 30-åringen dukket opp på bakre stolpe og trillet ballen i nettet.

Minuttet etter pause ble det fortvilelse for Sanchez. Han gikk i bakken, men dommeren mente han filmet. Dermed fikk han sitt andre gule kort og ble utvist.

Angrepsstjernen er på utlån fra United ut sesongen. Sanchez har på ingen måte slått til siden overgangen fra Arsenal.

Stefano Sensi hadde sendt gjestene i ledelsen to minutter før Sanchez fikk nettsus. Med en spiller på mindre på banen i nesten en hel omgang måtte Inter likevel slite. Jakub Jankto skapte ny spenning i kampen da han reduserte for Sampdoria ti minutter etter pause.

FIASKO: Alexis Sánchez i Manchester United-drakt.