FKH: Martin Samuelsen for Haugesund.

– Samuelsen nærmer seg engelsk klubb

Ole-Jørgen Wiig

14. januar 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

I januar ble det klart at Martin Samuelsen ikke fortsetter i FK Haugesund.

Samuelsen kom på lån til de liljehvite fra West Ham foran 2019-sesongen og spilte 39 kamper og scoret 14 mål for klubben fra hjembyen.

Nå skriver Hull Daily Mail at angriperen nærmer seg Hull City. Den tidligere Premier League-klubben ligger på en 11. plass i The Championship.

Dersom Samuelsen skriver under blir han lagkamerat med Markus Henriksen, men det spørs hvor lenge det vil vare. Henriksen har vært fullstendig ute i kulden denne sesongen og er etter alt og dømme ferdig i Hull. Han forlater trolig «The Tigers» i dette overgangsvinduet.

Samuelsens kontrakt med West Ham går ut 30. juni i år.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

MED KAPTEINSBINDET: Markus Henriksen for Hull.

– Synd

Haugesunds sportslige leder, Eirik Opedal, fortalte til Haugesunds hjemmeside at de ville ha unggutten med videre – men slik gikk det ikke.

– Vi skulle gjerne beholdt Martin hos oss, men vi visste det ville bli veldig krevende i konkurranse med øvrige interessenter. Vi har satt stor pris på å ha Martin her i FKH, men nå fortsetter karrieren hans et annet sted. Vi ønsker Martin alt godt i fortsettelsen, uttalte han.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!