13. januar 2023

EliteserienFotball

Bodø/Glimt og Lars-Jørgen Salvesen leverte varene i en treningskamp torsdag.

De helgule knuste naboen Junkeren hjemme på Aspmyra.

Kjetil Knutsens menn ga seg ikke før det sto 8-0 på måltavlen. Junkeren er fra nivå tre i norsk fotball.

Oppgjørets store spiller ble Lars-Jørgen Salvesen som scoret hele fire ganger for Bodø/Glimt.

Glimt trengte ikke vente mer enn ti minutter på å ta ledelsen. Etter en corner fra Patrick Berg kunne Brede Moe stange ballen i mål.

20 minutter senere sto det 2-0. Etter et imponerende forarbeid fra Nino Zugelj dyttet Albert Grønbæk lett ballen i nettet. Rett før pause økte nysigneringen Fredrik Bjørkan forspranget.

Dominerte

Etter pause fortsatte Glimt dominansen.

Fra utenfor 16-meteren sendte Salvesen et skudd i venstre kryss til 4-0. Sju minutter senere scoret samme mann på hodet etter et innlegg fra Fredrik Sjøvold.

Kort tid etter ble Glimt tildelt straffe. Salvesen satte inn ballen sikkert og fullførte hattricket på kun elleve minutter. Men han var ikke ferdig med det.

I det 81. minutt la han Salvesen også på til 7-0. Han sto plassert ved hjørnet av 16-meteren og skjøt fint i krysset.

Like før kampslutt inntok han servitørrollen og spilte videre til Mads Pedersen forut for 8-0-målet.