Salah om interessen fra storklubben: – Det er selvsagt noe som gjør meg glad

Publisert kl06 desember 2021 23:31 by Christian August Cederblad

SNAKKER SAMMEN: Liverpool-stjernene Mohamed Salah og Sadio Mané. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Liverpool jobber angivelig på spreng for å fornye Mohamed Salah (29) sin kontrakt. Ved sesongslutt har Salah kun ett år igjen av avtalen sin med Liverpool, men egypteren skal være positiv til å bli værende på Anfield.

Samtidig erkjenner Salah, som skal være ønsket av storklubber som Barcelona, Real Madrid, Bayern München og Paris Saint-Germain, at han setter pris på interesse fra lag utenfor Premier League.

– Jeg leste om Xavi og at han var interessert i å signere meg. Det er selvsagt noe som gjør meg glad at et lag som Barcelona er interessert i meg. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd i Liverpool, så får vi se hva som skjer i fremtiden, sier Salah om Barcelona-spekulasjonene ifølge lokalavisen Liverpool Echo via TV 2, samtidig som han kommer med en oppløftende beskjed til Liverpool-fansen:

– For øyeblikker foretrekker jeg å bli værende i Premier Leauge, det er den beste og sterkeste ligaen i verden.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STJERNE: Liverpools Mohamed Salah ferier scoring.Twitter

Brann med livsviktig utligning på overtid mot Bodø/Glimt!