PROFILER: Louis Saha og Erik ten Hag.

Saha om Manchester United-profil: – Finn deg en annen klubb!

Ole-Jørgen Wiig

12. mai 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere Manchester United-spissen, Louis Saha (44), er ikke i tvil om at det trengs et klubbytte på Old Trafford i sommer.

Franskmannen, som spilte for klubben mellom 2004 – 2008, mener det er på høy tid at Manchester United-kaptein Harry Maguire (30) forlater «de røde djevlene».

LES OGSÅ: Carragher: Disse tre klubbene rykker ned

Midtstopperen har hatt en brått dalende kurve de siste sesongene og er langt unna en fast plass under manager Erik ten Hag.

Den tidligere Leicester-spilleren virker ikke å ha noen fremtid på Old Trafford, og Saha mener det beste for alle parter er at Maguire forlater Manchester United i sommer.

Saha sier Maguire ikke er god nok slik situasjonen er nå.

– Basert på kvaliteten hans, så må han finne en annen klubb. Denne sesongen har vært forferdelig for ham, sier Saha, ifølge Sunday World.

– Mye av selvtilliten til Manchester United kommer fra angriperne, men også fra forsvaret. Vi må vente å se hvem som starter neste sesong sammen med Lisandro Martínez og Raphaël Varane. Uniteds kaptein har opptrådt veldig profesjonelt og ikke laget noe bråk eller kommet med klager, men det har vært tøft for ham, fortsetter franskmannen.

Maguire har kontrakt med klubben til sommeren 2025.

Saha scoret 28 ligamål for klubben. Han kom til Manchester United etter storspill i Fulham.

LES OGSÅ: Rekdal bekrefter interesse for RBK-spiller

KAPTEIN: Manchester United-midtstopperen Harry Maguire.