INTERVJU: Ole Sæter.

Sæter avslører konkret interesse fra andre klubber

Redaksjonen

18. juli 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

De aller fleste som følger Rosenborg er glad for å ha Ole Sæter (27) tilbake på banen.

Men det spørs hvor lenge spissen blir å se i RBK-drakt.

LES OGSÅ: Kommer med vill oppdatering om Ødegaard og Arsenal

Sæter har gitt RBK et sportslig løft ved å score noen etterlengtete mål, og han har på kort tid vist hvor viktig han er for Rosenborg.

Likevel er det viden kjent at han og klubben ikke blir enige om en ny avtale.

Sæter sin nåværende kontrakt går ut 31. desember 2023. Forrige høst sa han nei til kontraktsforlengelse, og I midten av desember avslo han igjen tilbudet han fikk av Rosenborg.

For litt over en uke siden fikk Sæter igjen et nytt kontraktsforslag fra RBK, som han takket nei til. Et forslag som skal ha vært på samme nivå som det forrige tilbudet.

Sæter bekrefter at han har interesse rundt seg som følge av comebacket fra skaden.

– Vi har vel åpenhet som første punkt i Rosenborg, så jeg kan ikke stå her og lyve. Klart det har vært et helt annet trykk på interessen for meg etter scoringen min mot LSK. Så er jobben min fortsatt å score mål for RBK så lenge jeg er her, og jeg trives godt med det. Jeg håper på en ny opptur på søndag, både for meg og laget. Kanskje det koker enda mer rundt meg da. Det hadde vært fint det, sier Sæter til Adressa.

Sæter avslører at han har fått konkret interesse etter at han scoret utenfor 16-meteren hjemme mot Lillestrøm for to uker siden.

– Gjennom min agent har jeg fått konkrete henvendelser etter LSK-kampen. Naturligvis. Jeg er en god fotballspiller som scorer mål. Det er jo det folk vil ha på laget sitt, sier Sæter.

27-åringen forsikrer at han ikke stresser over situasjonen.

– Alt er relativt. Jeg har det ikke travelt, så jeg har ikke noe dato for når ting skal skje. Jeg har en veldig god dialog med de rundt meg på at fokuset skal være på RBK. Vi trenger ikke noe rundt gruppa nå som forstyrrer. Jeg vil bli en bedre fotballspiller hver dag, og det blir jeg i RBK. Og da har jeg det veldig bra her. Så får de som trenger nye spillere på laget sitt bare fortsette å gjøre det de skal gjøre, sier han.

LES OGSÅ: – Den tidligere Rosenborg-stjernen er på vei til ny klubb