FORNØYD: Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg-spiller melder permanent overgang til Kåre Ingebrigtsen

Ole-Jørgen Wiig

27. september 2023

EliteserienOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg slipper en av sine yngste spillere til naboen.

Det ble bekreftet onsdag kveld.

LES OGSÅ: Elendigheten fortsetter i gamleklubben til Glimt-stjerne

Den lovende midtbanespilleren Oliver Holden (18) har spilt for Ranheim på lån siden i sommer.

Nå blir han Ranheim-spiller på permanent basis.

Holden har skrevet under på en kontrakt med Ranheim ut 2026-sesongen.

Det melder Obos-klubben på sine hjemmesider.

18-åringen står med 30 kamper for Rosenborg sitt 2.lag  og 17 kamper på aldersbestemte landslag

– Det blir veldig moro, nå har jeg bestemt meg for at jeg vil gå hit, jeg har lyst til å fortsette i Ranheim. Det å ha kommet inn i gruppen siden jeg kom i sommer har vært helt nydelig for min del. Du merker det med alle som kommer hit, at man kommer raskt inn i gruppen, noe som gjør at jeg vil fortsette å utvikle meg selv. Det blir tre fine år framover, sier Holden.

Ranheim-trener Kåre Ingebrigtsen mener Holden er en viktig signering for klubben.

– Det er viktig for oss at vi har spillere her, som vi kan planlegge framtiden litt med. Oliver er en ung spiller, med stort potensial som vi ønsker å ha her i lang tid. Det er viktigere at vi kan legge planer, enn at det «bare» er et lån, sier «Brutter’n».

Ranheim ligger på 8. plass i OBOS-ligaen etter 24 spilte kamper.

LES OGSÅ: Bekrefter sterk interesse for RBK-spiller: – Er i dialog om overgang