LERKENDAL: RBKs hjemmebane. | Foto: Mediabank.

Rosenborg-spiller åpner opp: – Det har vært helt forferdelig

Ole-Jørgen Wiig

9. juni 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg mistet seieren på overtid mot Fredrikstad i siste kamp før sommerferien.

Men et lite lyspunkt var at Noah Holm (23) var på banen igjen – tilsynelatende i bedre form enn på lang, lang tid.

LES OGSÅ: Engelsk avis: Solskjær aktuell for ny klubb

Spissen har slitt lenge med skader og tilbrakt mye tid på gymmen i jakten på å bli skadefri og klar.

Nå føler Holm at han for første gang på en lenge kan tenke positivt om fotballfremtiden.

– Det har vært helt forferdelig. Jeg har ikke kunne gjøre det jeg elsker aller mest. Jeg har gått fra å være fotballspiller til nesten å bli bodybuilder en periode. Når du fortsetter å få nye smeller så er det utrolig tungt, sier Holm, til VG.

Han takker lagkameratene og klubben for støtten han har fått.

Det siste halvannet året har han omtrent ikke spilt fotball på grunn av et tretthetsbrudd i foten som førte til flere operasjoner.

– Jeg har kanskje mistet ett år av karrieren min, men samtidig har jeg kanskje forlenget den. Jeg har tatt utrolig store steg på det å være fotballspiller utenfor treningsfeltet. Jeg har fått mega-respekt for alt fra kosthold til det å være i gymmen og leve som en toppidrettsutøver 24/7, sier Holm.

Rosenborgs neste seriekamp er borte mot Viking 30. juni.

LES OGSÅ: Sønnen til Åge Hareide blir sportsdirektør i engelsk klubb