JUBEL: Rosenborgs Yann-Erik Randa De Lanlay (f.v), Mike Jensen, Mathias Vilhjalmsson og Pål Andre Helland.

Rosenborg slo topplag

22. februar 2018

EliteserienFotball

Virker klare for Eliteserie-starten.

Rosenborg lå under til pause mot russiske Krasnodar, men snudde til 3-2-seier i torsdagens treningskamp i Spania. Alexander Søderlund var blant målscorerne.

Trønderne havnet bakpå allerede etter fire minutter i spanske Marbella. Oleg Sjatov utnyttet et ubesluttsomt RBK-forsvar og gjorde 1-0 med et skudd fra utsiden av 16-metersfeltet.

Første omgang var jevnspilt og bød på få sjanser. Det skulle endre seg etter pause. I det 56. minutt utlignet Pål André Helland da han scoret på en retur etter et skudd fra Mike Jensen.

Bare et par minutter etterpå var kampen snudd. Nicklas Bendtner spilte til Birger Meling, som fikk med seg ballen og satte den i det lengste hjørnet. Ifølge RBKs egen Twitter-konto var det en god prestasjon av venstrebacken.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!