GOD: Ole Sæter.

Rosenborg med kjempenyhet om Ole Sæter

Ole-Jørgen Wiig

8. september 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

I lang tid har fremtiden vært et hett tema for Rosenborg-spiss Ole Sæter (27).

Spissen har avslått gjentatte kontraktstilbud fra trønderne, men nå har partene omsider kommet til enighet.

LES OGSÅ: Trenerprofil har avslått Stabæk

Rosenborg bekrefter fredag at Sæter har undertegnet en ny kontrakt med klubben.

27-åringen har satt penn på papir på en avtale ut 2026.

Spissen har uttalt at han vekter «en god blanding av det økonomiske, det sportslige og en satsing i framtiden».

– Rosenborg har vært en guttedrøm for meg siden jeg var en liten gutt fra Singsaker. Det å gå forbi Lerkendal og oppleve jubelbrus ga meg ståpels også da. At jeg nå sitter her og har forlenget kontrakten med nummer ni på ryggen, er en guttedrøm, sier Sæter til klubbens hjemmeside.

I utgangspunktet hadde Sæter kontrakt ut denne sesongen.

– Lang prosess

– Jeg lever drømmen, så hvorfor gi fra seg det? Dette er en mulighet jeg ikke får igjen og det gir meg frysninger å tenke på at jeg skal fortsette å spille for Rosenborg. Så handler det om å få frysningene ut i underholdning og handling også. Så skal vi se at det blir resultater til slutt, fortsetter han.

Sæter sier han er lettet over at fremtiden endelig er avklart.

– Jeg kjenner på en blanding av stolthet og lettelse. Det har vært en lang prosess, men jeg vet hvor jeg kommer fra. Trøndelag og Trondheim er byen min. Da er naturligvis Rosenborg hjemmet mitt også. Da ble valget til slutt ganske enkelt, sier Sæter.

Sæter startet sesongen med skade og mistet dermed flere kamper.

Siden har det blitt åtte kamper og fire mål i Eliteserien.

LES OGSÅ: Storspiller i Norge: – Har ingen planer om Rosenborg-retur