Rosenborg fikk bank av OBOS-klubb

21. februar 2024

EliteserienOBOS-ligaen

Rosenborg opplever en ny, tøff sesongoppkjøring.

Onsdag gikk trønderne på et 1-4-tap for OBOS-laget Vålerenga etter en fæl første omgang.

Samtlige mål i treningskampen i spanske Marbella kom i de første 45 minuttene, og VIF scoret tre av dem det siste kvarteret før pause.

Rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i Eliteserien 1. april.

Laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål.

Allerede i åpningsminuttene tok Vålerenga ledelsen ved Daniel Håkans, mens Petter Strand la på 2-0 med hodet. RBK-reduseringen kom da Markus Henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt.

Nysigneringen Mees Rijks trillet inn 3-1 etter at keeper Rasmus Sandberg forærte Vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde Strand sitt andre mål for dagen. Dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon.

Vålerenga stilte med to prøvespillere fra start.