FOR PORTUGAL: Cristiano Ronaldo feirer nok en scoring.

Ronaldo forklarer den ikoniske målfeiringen

Christian August Cederblad

15. september 2021

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Real Madrid-, Juventus- og Portugal-fansen har alle fått oppleve Cristiano Ronaldo (36) sin målfeiring, og endelig fikk også Manchester United-fansen få se portugiserens 180-graders hopp da han scoret to mål mot Newcastle på «Drømmenes Teater» lørdag.

Etter nettsus løper Ronaldo mot hjørneflagget før han i kjent stil hopper og vender 180 grader tilbake ut mot banen. I landingen strekker han armene nedover og roper «siiiiiiiii».

– Da jeg var i Real Madrid begynte jeg å si «si», som betyr det samme som «ja». Etter vi hadde vunnet sa alle «siiiii», og jeg begynte å si det fast. Jeg vet ikke hvorfor, men det var naturlig for meg. Vi var i USA og spilte mot Chelsea i 2013. Jeg scoret og feiringen kom ut av av ingenting. Hvis jeg skal være helt ærlig bare kom den helt naturlig, sier Ronaldo ifølge Manchester Uniteds offisielle nettstedet og fortsetter:

– Siden den gang begynte jeg å gjøre det oftere og oftere. Jeg føler at når supportere ser den feiringen tenker de på meg og «siiiiii». Jeg synes det er flott at den feiringen symboliserer meg. Det er veldig bra, så det er noe jeg vil fortsette med, avslutter Ronaldo.

SIIIUUU: Mål fra Cristiano Ronaldo i EM.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]