SKUFFET: Bjørn Helge Riise i Aalesund.

Riise: – Det er dét som har bekymret meg mest

Redaksjonen

1. mai 2017

EliteserienFotball

Aalesund startet sesongen med to strake tap, men har siden tatt åtte poeng. Bjørn Helge Riise er ikke overrasket over lagets svingninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sesongen startet tungt for laget som avsluttet fjorårssesongen så sterkt. I serieåpningen ble det 1-3 borte mot Stabæk før det ble samme tapssifre hjemme mot Sarpsborg i andre runde.

Siden den gang har Trond Fredriksens mannskap hevet seg. I tredje runde tok laget ett poeng borte mot Strømsgodset, før det ble seier hjemme mot Lillestrøm.

I femte serierunde tok laget et meget sterkt poeng borte mot Rosenborg og søndag ble det 3-1-seier hjemme mot Tromsø.

Bjørn Helge Riise, som satte inn 1-1 etter 61 minutter, tror laget hadde godt av å få to tøffe kamper innledningsvis i Eliteserien.

– Vi har hatt en bra vinter og har ikke gjort noe annerledes. Det som har bekymret meg mest er at det har vært så mye snakk om høstsesongen vår i fjor. Den høstsesongen kom ikke av seg selv.

– Planen var å starte sesongen bra, men vi fikk to tøffe kamper mot Stabæk og Sarpsborg som har vist seg å være to gode fotballag. Jeg tror egentlig det er greit at vi har fått de to slagene i trynet ganske tidlig. For å ta poeng og spille så bra som vi gjorde i fjor så krever det at alle må stå på og jobbe. Det er utrolig deilig å se at alle sammen har løftet seg, sier han til NTB.

LES OGSÅ: Viktig RBK-brikke friskmelder seg til toppkampen