TRENER: John Arne Riise.

Riise ber om hjelp for neste sesong

Redaksjonen

23. november 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble voldsomt dramatisk da Avaldsnes og John Arne Riise berget plassen i Toppserien forrige helg.

Riises jenter avgjorde i det 116. minutt hjemme mot Øvervoll/Hosle, noe som sørget for at Avaldsnes spiller på øverste nivå også neste sesong.

Og i 2023 vil ikke Riise være i nok en nedrykksstrid. Nå varsler han at han ønsker hjelp fra klubben til å forsterke før kommende sesong.

LES OGSÅ: Mister viktig brikke til Rosenborg

– Vi ligger tre uker bak de andre lagene fordi vi har hatt mistet litt tid (playoffkampene mot Øvrevoll). Vi har navn på blokken. Vi starter på mandag, forteller den tidligere Liverpool-stjernen til avisen VG.

– Vi ser etter å forsterke med mer rutine – prøve å få ny midtstopper og ny spiss. Det er planen, sier han.

Riise har tro på å kunne lokke attraktive navn til Avaldsnes.

– Jeg må selge inn prosjektet og det å trene med meg. Jeg vet hva som kreves for å leve som toppidrettsutøver, hva som skal til for å bli god, og vi har en rå treningshverdag. Jeg må snakke med spillerne jeg har lyst på og selge inn hva jeg står for og hvordan jeg jobber – og jeg håper de blir fristet av det, sier han.

Likevel spørs det om klubben kan innfri hans ønske. Styreleder Hallgeir Broen sier til VG at klubben har langt fra noen store økonomiske muskler. Noe som er velkjent fra før.

Troppen til Avaldsnes er veldig ung og uerfaren. Det har den vært de siste to sesongene.